tisdag 22 juni 2010

tiden springer förbi!

Ah då var de redan tisdag kväll.. å jobbet väntar imorgon som vanligt... Jobbet går jätte bra.. mer framåt för varje dag och man kommer in i gänget mer å mer så de blir bara roligare å roligare :D Sen här hemma i huset går de prima också :) Har fått upp en ny madrass, trådback, datorn å massa massa mer saker :D så nu har ja ett riktigt hem trevligt rum :) mys!!

Var ju som sagt hemma i helgen som var.. för min underbara vän å tränare Vera skulle gifta sig :D Ja säger bara världens finaste bröllop, å Anna Welander stod för musiken och tårarna bara rann för de va så vackert :D Sen fick ja även träffat mina underbara vänner å så också :)

Denna helgen som kommer är de ju midsommar.. och då ska vi så klart till Sverige men inte hela vägen ner till Steungsund utan stannar i Smögen men mycket trevligt folk, sen på söndagen bär de hem till Norge igen :)

Sen kommer ja å Jessicka stanna här uppe en helg för de bjuds på personalfest å så :) sen känner vi båda att vi ska försöka stanna så många helger vi kan här upp för de är väldigt segt att sitta å köra så långt på så kort tid!! men men vi löser de ;)

kommer ju hem helgen 9-11 Juli för då blir de släktkalas å så ;) hihi!

nä nu ska ja sova.. puss å kram :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar